Добредојдовте на нашите веб-страници!

За нас

за нас09 (1)

Профил на компанијата

ZHENHUA е основана во 1997 година во Шенжен Кина како еден од пионерските производители на машини за обликување со вбризгување.Луѓето од Женхуа го наследуваат занаетчискиот дух на постојано подобрување и независни иновации.Со незапирливите напори на целиот персонал на компанијата, постигнат е голем напредок и брз развој.

Кинеската централна телевизија го интервјуираше нашиот главен инженер

Пан е нашиот главен инженер:

● Повеќе од 30 години искуство во машина за обликување со инјектирање.
● Решени безброј производствени проблеми за клиентите.
● Помогнете му на клиентот да ја подобри ефикасноста во производството за околу 20%.

за нас09 (2)
за нас09 (3)
за нас09 (4)

Сертификат

Кинески Национален сертификат за претпријатие за висока технологија

Пан е наш главен инженер.-- повеќе од 30 години искуство во машината за вбризгување

● Решени безброј производствени проблеми за клиентите.
● Помогнете му на клиентот да ја подобри ефикасноста во производството за околу 20%.

сертификат01 (9)
сертификат01 (10)
сертификат01 (11)
сертификат01 (12)
сертификат01 (10)

ZHENHUA PLASTIC MACINERY (DONGGUAN) CO., LTD.Е интегрирана компанија која се занимава со одржување, дизајн и развој, производство, продажба и постпродажна услуга за машини за вбризгување повеќе од 30 години.Придржувајќи се до занаетчискиот дух на континуирано усовршување и иновација, ние сме посветени на истражување и развој на серија машини за вбризгување со „прецизност, заштеда на енергија и висока ефикасност“.Имаше хоризонтални серии на машини: серија на хидраулични машини, серии на целосно електрични машини, серија машини со две плочи, серија на машини со две бои;Серијата вертикални машини вклучува стандардни серии на машини, серии на единечни и двојни машини за скејтборд и серии на машини за ротирачки маси.Тие се применуваат во различни индустрии како електроника, апарати за домаќинство, медицинска нега, нова енергија, автомобили, играчки, материјали за пакување и секојдневни потреби.

за нас01 (12)
за нас01 (13)
за нас01 (17)
за нас01 (16)
за нас01 (14)
за нас01 (15)

Развојен курс

Врз основа на повеќе од 30 години искуство во одржување и производство, ZHENHUA им нуди на клиентите персонализирани висококвалитетни машини засновани на принципот на дизајнирање на калапи со вбризгување на „тенок ѕид висок притисок“.Секоја машина постигнува стандардизација на додатоците, универзална, лесна набавка и лесно одржување, така што клиентите можат да ја подобрат ефикасноста на производството и да ги намалат трошоците за употреба.

ZHENHUA има акумулирано богато искуство во механичка структура, коло за масло, коло, структура на мувла и пластична технологија многу години.И сопствената CNC опрема за прецизна обработка на ZHENHUA е силна гаранција за квалитет и по продажбата, олеснувајќи ги вашите грижи.

Вашиот избор е чест на компанијата ZHENHUA.Сите вработени во компанијата ZHENHUA ќе соработуваат со вас и ќе се борат рамо до рамо.Ние сме ваши идеални деловни партнери!

за нас01 (3)
за нас01 (5)
за нас01 (7)
за нас01 (6)