Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

    ZHENHUA PLASTIC MACHINERY (DONGGUAN) CO., LTD

ZHENHUA PLASTIC MACHINERY (DONGGUAN) CO., LTD

Е интегрирана компанија која се занимава со одржување, дизајн и развој, производство, продажба и постпродажна услуга за машини за вбризгување повеќе од 30 години.

ZHENHUA им нуди на клиентите персонализирани висококвалитетни машини засновани на принципот на дизајнирање на обликување со вбризгување на „тенок ѕид висок притисок“.Секоја машина постигнува стандардизација на додатоците, универзална, лесна набавка и лесно одржување, така што клиентите можат да ја подобрат ефикасноста на производството и да ги намалат трошоците за употреба.

ВЕСТИ

Како работи машината за калапи за вбризгување на пластика

Како лиење со вбризгување на пластика се мачи...

Како работи машината за обликување на пластика со вбризгување? Погледнете го рано ...

Хоризонтална машина за обликување со вбризгување Машина за обликување со вертикално вбризгување За хоризонтална машина за обликување со вбризгување, делот за стегање на мувла и делот за обликување со вбризгување се на иста хоризонтална централна линија.Се карактеризира со ниско тело, добра стабилност на машината, лесно ракување и одржување...
Ние обично ги делиме машините за калапи со инјектирање во следниве категории:
1. Според режимот на возење: Хидраулична машина за лиење со вбризгување Сите електрични машини за лиење со вбризгување Хибридна електрична машина за обликување со вбризгување Во моментов, повеќето фабрики користат масло-електрично хибридно вбризгување m...

Случај за соработка