Mirë se vini në faqet tona të internetit!

PRODUKTET

PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

    ZHENHUA MAKINERIA PLASTIKE (DONGGUAN) CO., LTD

ZHENHUA MAKINERIA PLASTIKE (DONGGUAN) CO., LTD

Është një kompani e integruar e angazhuar në mirëmbajtjen, projektimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin pas shitjes së makinerive të derdhur me injeksion për më shumë se 30 vjet.

ZHENHUA u ofron klientëve makineri të personalizuara me cilësi të lartë bazuar në parimin e projektimit të formimit me injeksion të "presionit të lartë të murit të hollë".Çdo makinë arrin standardizimin e aksesorëve, prokurimin universal, të lehtë dhe mirëmbajtjen e lehtë, në mënyrë që klientët të mund të përmirësojnë efikasitetin e prodhimit dhe të ulin kostot e përdorimit.

LAJME

Si funksionon një makinë e derdhur me injeksion plastik

Si funksionon një derdhje plastike me injeksion...

Si funksionon një makinë formimi me injeksion plastik? Hidhni një vështrim të hershëm në ...

njësia shtrënguese:

Makinë formimi horizontal me injeksion Makinë formimi vertikal me injeksion Për një makinë formimi me injeksion horizontal, pjesa e shtrëngimit të mykut dhe pjesa e derdhjes me injeksion janë në të njëjtën linjë qendrore horizontale.Karakterizohet nga trupi i ulët, qëndrueshmëria e mirë e makinës, funksionimi i lehtë dhe mirëmbajtja...
Zakonisht ne i ndajmë makinat e derdhjes me injeksion në kategoritë e mëposhtme:
1. Sipas mënyrës së drejtimit: Makina e derdhjes hidraulike me injeksion Të gjitha makinat e derdhura elektrike me injeksion Hibride elektrike për derdhjen me injeksion Aktualisht, shumica e fabrikave përdorin injeksion hibrid vaj-elektrik m...

Rasti i Bashkëpunimit